نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

اظهارات دیپلمات آمریکایی باعث تمسخرش شد

نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل و رئیس فعلی آژانس توسعه بین‌المللی این کشور که از حامیان مهم مداخله نظامی در جهان بوده به دلیل اظهارنظر درباره نقش خود در صلح جهان مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 03
کد خبر: ۹۴۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «سامانتا پاور» نماینده ایالات متحده در سازمان ملل در دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» و رئیس فعلی «آژانس توسعه بین‌المللی» که از حامیان مداخله نظامی در سوریه و کشورهای دیگر بود، به دلیل تازه‌ترین اظهارنظر خود در خصوص نقشی که در صلح جهانی ایفا می‌کند، مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

 

بنا بر گزارش شبکه راشاتودی، پاور روز گذشته (جمعه) طی یک سخنرانی تأکید کرد که صلح جهانی تنها از طریق یک زن محقق می‌شود و ساعتی پس از انتشار این خبر، کاربران فضای مجازی، با اشاره به سابق پاور در ترویج مداخله نظامی، او را مورد تمسخر قرار دادند.

 

وی در سخنرانی خود گفت: «بعدازظهر بخیر. من با یک پیام ساده آمده‌ام: اگر خواهان صلح در جهان هستید، به زنان اعتماد کنید که آن را عرضه کنند».

اظهارات وی واکنش زیادی در توییتر به همراه داشت به طوری که یکی از کاربران توییتری در این خصوص نوشت: «سامانتا خود اثباتی بر این امر است که چنین چیزی صحت ندارد».

 

طبق این گزارش، بسیاری از کاربران در فضای مجازی سپس به پاور زمانی را یادآوری کردند که به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل فعالیت می‌کرد و باراک اوباما را به حمایت از مداخله نظامی علیه «معمر قذافی» رهبر پیشین لیبی در سال ۲۰۱۱ ترغیب کرد که در نهایت این اقدام به افزایش تروریسم، بازار بردگان در فضای باز و مرگ بسیاری از غیرنظامیان منجر شد.

 

«گلن گرینوالد» خبرنگار با اشاره به نقش پاور در مداخلات نظامی آمریکا در کشورهای دیگر در توییتر نوشت: «شنیدن این که سامانتا پاور ابر مداخله کننده نظامی ادعا می‌کند که زنان از جنگ جلوگیری می‌کنند، بیشتر شبیه به طنز است».

کتاب خاطرات سامانتا پاور نشان می‌دهد که وی یکی از حامیان مداخله نظامی ایالات متحده در سوریه در سال ۲۰۱۱ بود و اوباما را تشویق به حمله نظامی به سوریه علیه دولت بشار اسد کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار